Bank Żywności w Łodzi.
« Wróć...

ROZLICZENIE ZBIÓRKI PUBLICZNEJ

Oczywiście zestawienie nie przedstawia całej pozyskanej ilości żywności. Te dane jak co roku przedstawiamy w sprawozdaniu merytorycznym na stronach Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej. 

Zestawienie pozyskanych artykułów:

Zestawienie pozyskanych produktów ze zbiórki
PUBLICZNA ZBIÓRKA ŻYWNOŚCI
od 2009-04-06 do 2012-04-06 dla magazynu 02-r-NORM-PODST

Kod Rodzaj produktu Tonaż [kg] Wartość [zł]

01 Pieczywo, ciasta 943,000, 1 530,62
02 Biszkopty, sucharki 135,050, 2 688,00
03 Kawa, cykoria, herbata 3,400, 47,60
06 Czekolada i wyroby cukiernicze, 381,600, 12 759,00
08 Kremy - desery, 2,400, 12,00
09 Mleko, 16,000, 32,00
10 Mąki - pure, 113,000
11 Makarony - ryż - kuskus 154,620, 361,81
14 Przyprawy, sosy, 1 734,600 ,15 585,12
17 Oleje, tłuszcze 42,000, 210,00
19 Cukier 198,000, 594,00
20 Konserwy z owoców 14,240, 71,20
22 Konserwy rybne 4,070 20,35
23 Konserwy mięsne 3,920, 39,20
24 Dania gotowe, 172,000, 860,00
25 Odżywki dla dzieci 3,600, 60,00
28 Napoje i wody sodowe, 5 664,860, 11 881,29
43 Sery - produkty mleczne 23 222,430, 56 066,00
44 Owoce świeże, 674,000, 1 348,00
45 Warzywa świeże 15 030,000, 13 562,00
99 Różne 2 638,000, 10 190,00

Razem: 51 150,790 127 918,19 zł

 

Rozdysponowanie pozyskanych artykułów w załączeniu: